+31 (0)76 5650051 info@phytotreat.nl

Cysticat slide oud

CYSTICAT-EXTRA


PhytoTreat CYSTICAT-EXTRA Liquid
ondersteunt het behoud van een gezonde blaasfunctie en beschermt de blaaswand van de kat
Het is een vloeibaar voedingssupplement is dat bestaat uit N-acetyl-D-glucosamine en L-tryptofaan gemengd in een smakelijke drager, waardoor eenvoudige toediening en grote acceptatie.

 

Productomschrijving:
CystiCat-Extra Liquid is een smakelijk voedingssupplement in vloeibare vorm. Het bevat N-acetyl-D-glucosamine, dat de blaaswand beschermt en daarmee het behoud van een gezonde blaasfunctie ondersteunt van de kat. Tevens bevat Cysticat de natuurlijke stof L-tryptofaan hetgeen een precursor is van serotonine, een neurotransmitter welke  bekend staat om de positieve invloed op de gemoedstoestand. Cysticat-Extra Liquid zit in een handige sprayfllacon en de inhoud van de flacon is genoeg voor ongeveer zes maanden bij een kat van 4,5 kg.

 

Gebruik / dosering:
Goed schudden voor gebruik. Kan tegelijk met het gewone voer gegeven worden. Eén pompslag (1,2 ml) per 4,5 kg lichaamsgewicht over het voer sproeien. Deze dosering komt overeen met ca. 125mg N-acetyl-D-glucosamine en 37,5 mg-Tryptofaan per dosering.
 
Week 1:       tweemaal daags 1 pomp.
Week 2-4:    éénmaal daags 1 pomp
Onderhoud: eenmaal daags 1 pomp om de dag

Waarschuwingen:
Niet gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Dosering niet overschrijden, tenzij uw dierenarts anders voorschrijft.  Raadpleeg uw dierenarts indien de klachten aanhouden dan wel verergeren

Samenstelling (per kg):
Nutrionele toevoegingsmiddelen: N-acetyl-D-glucosamine 104.167 mg,
L-tryptofaan  31.250 mg, Vitamine C 833  mg

Technologische toevoegingsmiddelen:
Conservering (Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Citroenzuur).
Sensorieel toevoegingsmiddel: Visaroma

Bewaren:

Bewaren uit de zon bij 5-25ºC buiten bereik van kinderen. Geopende verpakking koel bewaren. 

Online bestellen: