+31 (0)76 5650051 info@phytotreat.nl

Mellodermal Honingcrème


PhytoTreat Mellodermal verzorgende en herstellende honingcrème.

Eigenschappen:
PhytoTreat Mellodermal en Mellodermal-Outdoor bevatten 25% Noord-Amerikaanse boekweithoning die rijk is aan antioxidanten. Deze huidzalven ondersteunen het natuurlijke herstel van de ruwe of beschadigde huid van uw (erf)hond. De antioxidantrijke honing en heilzame plantenextracten in PhytoTreat Mellodermal en Mellodermal-Outdoor beschermen de huid tegen uitdrogen, brengen de geïrriteerde huid tot rust en laten de overlast snel afnemen.

PhytoTreat Mellodermal bevat ook Cardiospermum-extract en is daardoor extra kalmerend voor de gevoelige huid. PhytoTreat Mellodermal is verkrijgbaar in een 15 ml of 30 ml pompflacon.

PhytoTreat Mellodermal-Outdoor bevat een hogere concentratie kruidnagelolie voor een optimaal effect. Door de sterkere geur is PhytoTreat Mellodermal-Outdoor minder geschikt voor gebruik bij honden in huis. PhytoTreat Mellodermal-Outdoor is verkrijgbaar in een 30 ml pompflacon.

Door de hygiënische pompflacon laten PhytoTreat Mellodermal en Mellodermal-Outdoor zich gemakkelijk aanbrengen. De huidzalf wordt door honden goed verdragen en verzorgt de gevoelige huid.

Gebruik / dosering:
Voor gebruik de huid reinigen en drogen met een schone tissue. Bij acute klachten tweemaal daags aanbrengen, bij milde klachten of ter verzorging volstaat eenmaal daags insmeren. Grotere wonden of smetplekken afdekken met een steriel gaasje of een pleister. Spuit de huidzalf direct vanuit de pompflacon op de huid en verspreid daarna met de vingers tot een dunne laag over de aangedane plekken.

Bij eerste gebruik kan het voorkomen dat de pompflacon 20-30 keer moet worden ingedrukt voordat de huidzalf vrijkomt.

Waarschuwingen:
Niet gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Alleen voor uitwendig gebruik. Direct contact tussen de pompflacon en het wondoppervlak vermijden (anders de spuitmond reinigen).
Indien de huid gezwollen en/of warm is of de klachten niet verbeteren, wordt aangeraden uw dierenarts te consulteren.

Samenstelling:
Mel (Boekweithoning 25%, Unguentum lanette, Paeonolum, Caryophylli floris aetheroleum, Propionylacetovanillonum, Cardiospermum halicacabum seed extract, Gentiana lutea root extract, Sorbic Acid, Potassium sorbate, Oleum rosmarini, Aqua purificata.

Bewaren:
Bij kamertemperatuur (15-25˚C), droog en niet in de zon bewaren. Na gebruik verpakking goed sluiten.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Online bestellen: