+31 (0)76 5650051 info@phytotreat.nl

Verbandvloeistof

 

PhytoTreat Verbandvloeistof op basis van macrogol, glycerol en water ondersteunt het natuurlijke herstellende vermogen van de huid.


Eigenschappen:

PhytoTreat Verbandvloeistof ondersteunt het natuurlijke herstellende vermogen van de huid. PhytoTreat Verbandvloeistof bevordert de optimale vochtbalans van de huid. Gebruik in combinatie met een afdekkend verband versterkt de vochtinbrengende eigenschappen en werkt verzachtend en verzorgend. PhytoTreat Verbandvloeistof beschermt tegen de aanhechting van verbandmateriaal gedurende de herstelperiode.

Door de hygiënische pompflacon laat PhytoTreat Verbandvloeistof zich gemakkelijk aanbrengen. De verbandvloeistof wordt goed verdragen.

Gebruik / dosering:
Spuit PhytoTreat Verbandvloeistof direct vanuit de pompflacon in een dunne laag op de gevoelige of geïrriteerde delen van de huid en dek de behandelde huid af met verband. Direct contact tussen de pompflacon en het wondoppervlak vermijden (anders de spuitmond reinigen).

Bij eerste gebruik kan het voorkomen dat de pompflacon 20-30 keer moet worden ingedrukt voordat de verbandvloeistof vrijkomt.

Waarschuwingen:
Niet gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken bij brandwonden.

Samenstelling:
Macrogol 4000, glycerol, methylpropaandiol, caprylyl glycol, fenylpropanol, aqua purificata.

Bewaren:
Bij kamertemperatuur (15-25˚C), droog en niet in de zon bewaren. Na gebruik verpakking goed sluiten.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Online bestellen: