+31 (0)76 5650051 info@phytotreat.nl

Vitamine K2(MK7) + D3

Vitamine K2(MK7) + D3 is een voedingssupplement voor het behoud van een normale botsterkte.

Van nature komt vitamine K2 (menachinon, MK-7) in hoge concentraties voor in natto –gefermenteerde sojabonen– dat al meer dan 1000 jaar als traditioneel ontbijt in Japan wordt gebruikt. Vitamine D3 zit vooral in vette vis(olie) en eierdooier. PhytoTreat Vitamine K2(MK7) + D3 is een voedingssupplement dat deze vitaminen in de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid bevat.

Gezondheidseffecten:
Vitamine K2 en vitamine D3 dragen bij aan het behoud van een normale botsterkte. Vitamine D3 is daarnaast goed voor de opname van calcium/fosfor in het lichaam en de calcium/fosforhuishouding.

Gebruikersgroep:
Voor iedereen die het behoud van een normale botsterkte belangrijk vindt. Wat betreft vitamine D3 beveelt de Gezondheidsraad senioren en mensen met een donkere huidskleur aan extra vitamine D te gebruiken voor het behoud van sterke botten.

Samenstelling:
Vitamine K2 (menachinon MK-7), vitamine D3 (cholecalciferol), Acacia senegal gom extract, ascorbylpalmitaat, Helianthus annuus (zonnebloem) zaad extract, Glycine max (soja) kiem extract, gemodificeerd zetmeel, sucrose, maltodextrine, vegetarische capsule.

Gebruik / dosering:
Eén capsule PhytoTreat Vitamine K2(MK7) + D3 per dag, ingenomen bij een maaltijd, voorziet in de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 45 μg vitamine K2 en 10 μg vitamine D3 voor volwassenen. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet.

Voedingssupplementen kunnen een evenwichtige voeding niet vervangen. Raadpleeg voor gebruik uw arts als u ook medicijnen gebruikt.

Allergie-informatie:
Bevat soja, is vrij van gluten en melkeiwit.

Bewaren:
Beneden 25˚C bewaren. Bewaar op een droge plaats en buiten bereik van kinderen.
Na gebruik verpakking goed sluiten. Gebruik binnen drie maanden na opening van de verpakking.